CU OCHII IN SOARE. Albumul lansat de Cleopatra, fetita in varsta de doar 3 ani a lui Pavel Stratan, a "erupt" in topurile muzicale. Faptul ca micuta artista este in voga i-a determinat pe promoterii Cleopatrei sa incerce sa scoata bani pana si din vanzarea melodiilor incluse pe CD ca sonerii polifonice pentru telefoane mobile. In spatele acestei campanii, se afla insa o escrocherie!

Astfel, printr-un sms - taxat cu 2 $, plus TVA - teoretic orice ar putea sa aiba pe telefon o sonerie cu una dintre melodiile preferate de pe CD.
Doar teoretic insa, intrucat practic dupa trimiterea sms-ului, soneria nu mai este transmisa celui care a cumparat-o, acesta primind un mesaj care anunta "Eroare. Retea indisponibila"!

Mesaj mincinos

Pe a doua coperta a CD-ului scrie asadar ca micuta "Cleo iti aduce oricare dintre melodiile acestui album pe telefonul mobil. Trimite la numarul 1314 un singur sms continand codul 00A, urmat de numarul melodiei. Ex.: trimite la1314 textul 00A01 pentru melodia Ghita (n.r. - prima de pe album).
Tarif 2$/sms, plus TVA. Numarul 1314 este valabil in Orange si Vodafone. Info la 1800".

Indiferent insa ca respecti pasii indicati, soneria nu-ti mai este transmisa, insa sms-ul se taxeaza automat.

Sesizati cu privire la aceasta situatie care ar putea sa-i aduca prejudicii de imagine micutei Cleopatra si a casei de productie "Cat Music", reporterii "Averea" au cerut lamuriri la numarul 1800. De acolo ni s-a explicat lacunar ca "nu toate telefoanele sunt compatibile" si ca oricum "ar fi bine sa mai incercati sa trimiteti inca un mesaj!" Desigur, si acesta va fi taxat cu inca 2$.

Faptul ca exista doar anumite tipuri de telefoane pe care s-ar putea receptiona soneria polifonica nu este mentionat nicaieri pe CD, iar recuperarea celor 2 $ este imposibila.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.