OPTIUNI. Bancherii au lansat pe piata oferte pentru finantarea excursiilor din vacanta de iarna.

Astfel, romanii care viseaza la un sejur de vis in tara sau in strainatate pentru Craciun si Revelion, dar nu au bani suficienti, pot apela la serviciile bancilor. Acestea sunt pregatite sa transforme planurile de vacanta ale clientilor in realitate si au lansat pe piata noi credite pentru petrecerea de sejururi in tara si in strainatate.

De exemplu, Banc Post ofera un credit de maximum 3.000 de euro pe un termen de un an. In schimb, la Banca Carpatica, imprumutul este de maximum 50 de milioane si se acorda pentru doi ani. Dobanda este de 26%. Banca Tiriac isi atrage clientii cu o oferta care cuprinde un credit de 3.000 de euro pentru doi ani, cu dobanda fixa. La BCR, suma maxima este de 50 de milioane de lei vechi, cu avans 0, pentru o perioada de un an. La banca Transilvania creditul imprumutului este de maximum 3.500 de euro iar venitul minim pe care trebuie sa il aiba clientul interesat de un astfel de credit este de trei milioane de lei vechi.

Ofertele pentru vacanta contin si asigurari si servicii de urgenta gratuite. Bancherii ii asigura pe clienti ca dobanda la creditele de vacanta este mai mica decat cea la creditele pentru nevoi personale tocmai pentru a da ocazia mai multor romani sa plece in vacanta mult visata.
Totodata, bancile au lansat carduri speciale pentru sarbatori. In plus, pentru cumparaturile achitate cu cardul la comercianti nu se percepe comision. La aceste produse se adauga si o perioada de gratie de 55 de zile in care clientul practic nu plateste dobanda daca ramburseaza integral suma pana la data scadentei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.