Premiera piesei „Crize“ de la Teatrul Foarte Mic a adus pe scena o poveste despre mediocritatea si plictisul unei casnicii

Cind ea simte mereu nevoia sa fie autoritara, sa i se aduca papucii si cafeaua la pat, iar el aduna frustrari pentru ca, de-a lungul anilor, ea devine din ce in ce mai putin cocheta, este firesc sa apara "crize" la tot pasul. Intentia declarata a dramaturgului Mihai Ignat a fost sa scrie o piesa fara pretentii despre felul in care se corodeaza, treptat, o relatie intre doi oameni simpli. Actorii Cosmina Lirca si Alex Franceanu ilustreaza monotonia, toanele si crizele casnice prin care trec cele mai multe cupluri.

Ea este autoritara, alintata, viseaza in taina sa fie celebra, el este obsedat de potentialul erotic al nevestei si pare tinut sub papuc. Insa dramaturgul si-a propus sa urmeze atit de fidel detaliile clasice ale deteriorarii unei relatii de cuplu, incit replicile devin destul de previzibile, efect pe care regia (apartinind lui Traian Soimu) nu reuseste sa il atenueze.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.