Dupa "Bowling for Columbine" si "Fahrenheit 9/11", Michael Moore revine in atentia publicului cu un nou film despre sistemul american de sanatate. Dupa cum il stim pe Moore, este clar ca oficial nu le merge bine...

Regizorul si documentaristul american Michael Moore, devenit celebru pentru criticile sale acide la adresa alienarii societatii americane si la adresa administratiei de la Washington in documentarele "Bowling for Columbine" si "Fahrenheit 9/11", pregateste o noua sarja, de aceasta data orientata impotriva sistemului american de sanatate, conform unui anunt publicat luni pe site-ul sau de internet. Astfel, productia va purta numele de "Sicko", un joc de cuvinte intre numele celebrului thriller "Psiho" si cuvantul "sick", care in limba engleza inseamna boala. Dupa toate probabilitatile, filmul se va lansa in anul 2007.

19.000 DE SCRISORI

Interactivitatea este foarte importanta pentru Michael Moore, astfel incat acesta a cerut ajutorul publicului in realizarea filmului. Apelul public lansat de regizor pentru a primi diverse marturii ale oamenilor care au avut de suferit din cauza sistemului american de sanatate a primit peste 19.000 de raspunsuri numai pana in luna iulie a acestui an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.