Nici intalnirea de ieri cu primul-ministru Calin Popescu Tariceanu nu a reusit sa ostoiasca nemultumirea exprimata de liderii celor cinci confederatii nationale reprezentative, provocata de intentia guvernantilor de a modifica, partial, Codul Muncii.

"Dupa discutiile cu premierul, totul a ramas ca inainte, asa incat am decis continuarea programului de proteste", ne-a declarat Marius Petcu, presedintele CNSLR-Fratia, care a reamintit ca aceasta campanie a protestelor de primavara va debuta luni, 21 februarie, "prin pichetarea, timp de 2 saptamani, a sediilor guvernamentale, va continua cu alte doua saptamani de mitinguri si va culmina cu declansarea grevei generale". In privinta grevei generale, sindicalistii ar fi la prima experienta pentru ca, in 15 ani, sindicatele nu au reusit sa declanseze nici o greva generala, unica tentativa, in 1993, esuand "la potou".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.