Pe linga stiinta de carte, la un interviu diferenta o face o cifra veche de cind lumea, pe care majoritatea candidatilor nu o iau in calcul: numarul de la sutien. O pereche de silicoane, puse cu cap, la momentul oportun, face diferenta si pentru un profesor, si pentru un recrutor de creiere, si pentru candidata in persoana.

"Fetele vin sa-si puna sini inainte de un interviu in orice domeniu. E si un studiu care arata ca femeile care-si pun silicoane au mai mult succes in viata. Categoric!", are dr. Marek Vilcu, proprietarul unei clinici ultracentrale din Bucuresti, incredere in reactiile barbatilor cind dau cu ochii de sferele inalte.

"Aparind sexy in fata unui profesor, patron, recrutator de creiere, ii atragi atentia. Din 300 de candidati, el o sa-si aleaga una cu sini mari. Pot sa raspunda la chestionare toti candidatii la fel, dar diferenta o va face numarul de la sutien", a invatat dr. Vilcu din experienta pacientelor sale care-i cifra cea mai influenta dintre toate. N-a scapat nici el nefermecat de ea: "Eu fac sinii astia, sint un om titrat, vreau sa va spun ca si mie imi aluneca ochii la silicoane. In general, imi dau seama ca sint silicoane, dar de multe ori m-am si pacalit!".

Si silicoanele se dau batute in fata gravitatiei

Straduinta fabricantilor de silicoane de a le da cea mai naturala forma nu prea mai impresioneaza femeile: "60-70% dintre paciente nu mai vor forma naturala si-mi zic: "Vreau neaparat sa se vada ca mi-am pus silicoane!"", a luat dr. Marek Vilcu in evidenta dorintele pacientelor, care, de altfel, nu sint implinite pentru multa vreme. Au un dusman nevazut, gravitatia: "Intr-un an, doi, silicoanele coboara, dar daca sint sustinute de sutien se lasa mai greu. Si nasurile patesc la fel, de aia cind sintem copii nasurile sint in vint, cind sintem adulti, sint drepte, iar la batrinete, cocirjate", explica traiectoria nasurilor prin viata dr. Vilcu.

In implanturi sa ne duelam

Trei sferturi dintre pacientii care nu se mai suporta cum arata si se duc la doctorul plastician sa se caute au sex feminin tinar. Cele mai jinduite operatii estetice sint marirea sinilor si buzelor, subtierea taliei si modelarea nasului. Profesorul dr. Mugea din Timisoara explica de ce femeile cer atit de mult de la trupul lor: "Ele sint alese de barbati sa nasca copii si atunci fac tot posibilul sa iasa cit mai in fata. Competitia intre femei e foarte mare, iar prima impresie - foarte importanta".

Barbatii, in schimb, "sint acceptati asa cum i-a lasat Dumnezeu", spune profesorul dr. Ioan Lascar, unul dintre cei mai reputati chirurgi plasticieni ai Europei de Est. Ei sint gata sa ajunga la cutit numai daca vor sa scape de o burta ce-i lasa fara sex-appeal, un nas prea mare sau un sex prea mic: "Sint barbati care vor un penis mai mare si mai gros. Sigur ca si acest lucru e posibil prin implant, dar in anumite limite pe care pacientul ar trebui sa le constientizeze. Nu putem discuta de kilometri!", trebuie profesorul Lascar sa le scoata barbatilor hiperbolele din cap.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.