Diva desculta urca astazi pe Scena Salii Polivalente. Spectacolul face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent material al cantaretei, lansat in luna martie a acestui an si intitulat "Rogamar". Pe langa noile piese, artista va prezenta in concert si cantece deja cunoscute.

Show-ul de la Bucuresti este cuprins in seria de evenimente "Pour les connaisseurs" organizate de Fundatia Aurel Mitran, aceeasi care a adus-o pe "diva desculta" in Romania in 2003 si 2004.
Celebra cantareata va primi de la reprezentantii Nova Music - Discul de Platina pentru cele peste 15.000 de albume vandute pe plaiurile mioritice.

"Rogamar" este cel de-al zecelea material discografic al cantaretei originare din Capul Verde, aparut la trei ani dupa albumul castigator al unui premiu Grammy - "Voz d'Amor". Inregistrat in Mindelo, orasul in care s-a nascut, Evora, dar si la Paris, "Rogamar" cuprinde 15 piese noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.