Incepand de saptamana viitoare, acordurile muzicii de pe Broadway revin in Capitala pe scena Salii Mari a Nationalului, odata cu debutul celei de-a doua stagiuni a musicalului "Chicago" - cel mai vizionat spectacol de teatru al stagiunii trecute. Pentru acest sezon, principala noutate a distributiei o constituie aparitia lui Aurelian Temisan in rolul avocatului Billy Flynn, distributia fiind completata de Maia Morgenstern, Carmen Ionescu, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Anca Turcasiu, Andrei Duban, Silviu Biris si Ioan Andrei Ionescu. Inca de la prima reprezentatie, spectatorii vor avea ocazia sa asiste la trei ore de muzica, dans si teatru in spirit Broadway.

Potrivit organizatorilor, cel de-al doilea spectacol al acestei stagiuni este programat pe 27 octombrie. Regizata de George Abbott, piesa "Chicago" a avut premiera la New York, in anul 1926. Drepturile de autor au fost preluate in 1973 de catre Bob Foss, John Kender si Fred Ebb. Imediat, Bob Foss a venit cu ideea transformarii piesei intr-un vodevil. Trei ani mai tarziu, spectacolul inregistra 11 nominalizari la premiile Tony. Peste 30 de ani, "Chicago" avea sa castige sase premii Tony, intr-o varianta moderna.

Din 1997 si pana in prezent, spectacolul a fost prezentat la Londra, Melbourne, Viena, Sydney, Tokyo, Amsterdam, Berlin, Munchen, Lisabona si Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.