Operatorii au lansat deja oferta pentru petrecerea Revelionului. Cele mai aglomerate sint, in aceasta perioada, pensiunile turistice.

Saptamina aceasta, la Tirgul de turism, operatorii din turism isi vor etala ofertele pentru petrecerea Revelionului. Interesant este ca deja s-au inregistrat numeroase rezervari, ceea ce arata ca romanii nu mai lasa pe ultimul moment alegerea locului in care vor petrece trecerea in noul an. In ceea ce priveste locurile preferate, agentii spun ca nu s-au inregistrat modificari semnificative. Cererea este foarte mare atit pentru destinatiile interne, cit si pentru pachetele mai scumpe, in tari exotice. Operatorii spun ca preturile sint asemanatoare cu cele de anul trecut.

Aglomeratie la pensiuni

In pensiunile turistice din unele zone mai sint foarte putine locuri. "In zona Covasna nu prea mai sint locuri. Si in alte locuri s-au facut rezervari. Asteptam Tirgul de turism pentru a vedea ce locuri au ramas libere. Oricum, si in acest an ne asteptam la un grad de ocupare de 100%", spune Attila Daragus, presedintele Asociatiei pentru Turism Rural.

Asa cum am mai informat, cei care vor sa petreaca Revelionul in zona Rucar-Bran, intr-o pensiune de doua margarete, vor plati pentru patru nopti de cazare 780 RON de persoana, pret care include si cele trei mese zilnice. In cazul in care se va opta pentru o pensiune de trei margarete vor plati aproximativ 150 de euro de persoana pentru un sejur de cinci zile, numai pentru cazare. In judetul Neamt se vor plati intre 35 si 200 RON de persoana pe zi. Se asteapta o cerere mare pentru Bucovina, Maramures, Sibiu si Brasov.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.