Un sucevean in varsta de 43 de ani risca pana la 10 ani de inchisoare dupa ce, de foame, a furat trei carnati afumati dintr-un magazin. Gabriel R. a intrat miercuri dupa-amiaza intr-o alimentara si a pus ochii pe carnatii afumati din galantar. Cu stomacul ghiortaind de foame, moldoveanul n-a mai rabdat si a bagat in buzunare trei carnati mari, in greutate de 250 grame.

Vanzatoarele au inteles ce se petrecuse si nu l-au lasat sa plece pe infractorul "periculos". Politistii, sositi rapid la fata locului, l-au retinut pe sucevean, sub acuzatia de furt calificat. Conform politiei, prejudiciul, 40.000 de lei, a fost recuperat. Un alt dosar penal de "mare" anvergura aflat in atentia procurorilor este cel al unui alt sucevean acuzat de furtul unor pulpe de pui congelate si a unei sticle de coniac. Infractorul, Vasile S., in varsta de 28 de ani, din comuna Arbore, a recunoscut ca a furat de foame, fiind prins la iesirea din magazin cu pulpele congelate sub pulover. Cei doi infractori risca acum ani grei de puscarie aflandu-se deja dupa gratii alaturi de criminali, violatori si tepari onerosi.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.