Un incendiu de mici proportii, care a afectat buzunarul din dreapta scenei, a izbucnit, in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 3.00, la Teatrul Mic, pe strada Constantin Mille. Din cauza unei lumini de siguranta care a facut scurtcircuit, incendiul a distrus recuzita si decorurile spectacolelor "Hamlet - Album de familie" si "Cum gandeste Amy", care nu se vor mai juca un timp.

Teatru Mic nu isi suspenda activitatea in weekend, conducerea institutiei anuntand ca vineri va avea loc reprezentatia spectacolului "Cum iubeste cealalta jumatate", sambata - "Spionul balcanic", iar duminica - "O zi din viata lui Nicolae Ceausescu". Surse din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti au declarat ieri ca focul a fost stins cu ajutorul a 30 de pompieri cu cinci autospeciale, dupa aproximativ o ora de la izbucnirea incendiului.

La putin timp dupa ce au aflat, mai multi actori ai teatrului au sosit la fata locului, impreuna cu conducerea institutiei, directorul Florin Calinescu si directorul adjunct Mihai Dinvale. Ei nu au exclus posibilitatea premeditarii acestui act. "Probabil ca se intampla lucrurile astea peste tot. Ce se va intampla cu spectacolele? A ars ea Roma!...", a declarat Florin Calinescu. "Nu e o paguba foarte mare, cateva piese de decor, fumul poate face mai multe pagube", a completat Mihai Dinvale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.