De azi-noapte, soferii bucuresteni au inca un punct "fierbinte" in care sa-si testeze rabdarea.

Lucrarile la un pod SNCFR inchid, timp de zece zile, drumul dintre Casa Presei Libere si Aeroportul Baneasa. Pentru a ajunge in DN 1, conducatorii auto au doua alternative: una mai lunga decat alta.
Duminica. Ora 15:00. Mai sunt noua ceasuri pana cand circulatia va fi oprita pe segmentul Casa Presei Libere - Aeroportul Baneasa. Traficul se odihneste si el inaintea bulucului de autoturisme si mijloace de transport in comun cu care ne-am obisnuit in fiecare zi de luni. Si de marti etc…

TREI MINUTE. De atat ai nevoie intr-o zi de duminica pentru a parcurge traseul ce urmeaza a fi inchis. Motoarele ofteaza placut, chiar daca drumul nu e atat de liber ca pe Bulevardul Poligrafiei. Incepand de maine, aceasta strada va fi una dintre rutele ocolitoare.

Pe harta, alternativa propusa de Politia Rutiera este de trei ori mai lunga. In practica, timpul pe care il parcurgi este doar de doua ori mai mare. Asta daca tinem cont ca pe aici nu se prea circula, atata vreme cat varianta scurta, pe la Casa Presei, mai e deschisa, plus ca e zi de duminica. Astfel ca, pentru a strabate traseul Bdul Poligrafiei - Pasajul Jiului pana pe Ion Ionescu de la Brad, nu ai nevoie de mai mult de sapte minute. O buna bucata de drum e foarte ingusta, haite de caini s-au aciuat chiar langa sosea, langa reprezentantele firmelor de automobile. Pe Baiculesti tresalti la cele cateva gropi generoase, in rest toate bune, atata vreme cat ajungi la liman.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.