Timp de trei trei zile, bucurestenii pot sa vada la Cinema Stidio filmele premiate la Festivalul International Anonimul. Retrospectiva se adreseaza tuturor celor care nu au ajuns la Festivalul desfasurat intre 14 si 19 august la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. Evenimentul se va desfasura intre 6 si 8 octombrie si va debuta cu proiectarea unor productii realizate de Cristian Nemescu si Andrei Toncu. "Marilena de la P7", film premiat la Festivalul de Film De la Milano va fi proiectat tot vineri, alaturi de cele patru scurtmetraje marca Nemescu.

Publicul bucurestean mai poate vedea pe langa filmele premiate in cadrul Festivalului si scurtmetraje romanesti de actiune sau animatie. In ultima seara va fi prezentat filmul castigator al Trofeului Anonimul - productia marocana de debut "Heaven’s Doors" a fratilor Imad si Swel Noury. Aceeasi productie a castigat si premiul pentru imagine. Elevii si studentii au intrarea libera, iar pentru celelalte categorii de public pretul unui bilet este de 4 lei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.