Locul de intalnire al tinerilor s-a transformat intr-o adevarata Mecca a muzicii bune

Mai sunt doua zile de muzica de calitate. Club A a devenit locul in care, pana vineri seara, se canta folk. Festivalul Creative Folk-Club A Reunion, care a inceput de marti seara cu recitalurile de exceptie ale lui Dinu Olarasu, numit si "spiridusul folkului", un veteran in breasla, care a descoperit inclinatia lirica inca din scoala generala, si Daniel Fat, un tanar care a intrat in lumea muzicala de zece ani. Seara de miercuri a apartinut celor de la Fara Zahar, care au satirizat fitele moderne.

Concertele din cele doua zile au fost inregistrate de echipa TVR - Remix. Rock Forum si vor fi difuzate in curand. Asadar, au mai ramas doua zile de festival de folk, seara de la ora 19.00, in Club A, ca intre prieteni, la o vorba, la o cafea sau o bere. Creative Folk se vrea o constanta si chiar un reper cultural.

In seara aceasta, tanara actrita Corina Dragomir va face un spectacol pornind de la poeziile Floarei tutuianu. Cu acest colaj, ea a participat la Gala Tanarului Actor de anul trecut, unde a starnit controverse, Floarea tutuianu fiind acuzata de exces de erotism. Ovidiu Mihailescu canta din 1984, iar din 2005 pune bazele, alaturi de Dan Caramihai, Tedy Tudoroiu, Puiu Cretu, Eugen Avram, Marius Matache, academiei de folk "Zona de Mijloc".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.