La nici doua zile dupa ce Romania a fost prezentata intr-un reportaj, prezentat pe CNN si realizat de doi jurnalisti ai unei televiziuni britanice - ca fiind raiul samsarilor de copii, imaginea tarii noastre este terfelita din nou de presa britanica. Cotidianul "The Sun" a publicat, ieri, un articol potrivit caruia mai multi pedofili englezi ar fi venit in Romania, unde au platit pentru a abuza sexual mai multi minori. In acest context, jurnalistii de la "The Sun" sanctioneaza insa si legislatia britanica, de ale carei lacune profita tot mai multi pedofili.

Autorii "anchetei" au sustinut ca actionand sub acoperire, drept pedofili, au reusit sa obtina oferte tentante in Bucuresti de la mai multi proxeneti. O organizatie britanica de aparare a drepturilor copiilor a cerut la sfarsitul saptamanii ca persoanele care au comis infractiunea de pedofilie sa fie obligate sa-si declare toate calatoriile in strainatate, indiferent de durata acestora. De altfel, potrivit legislatiei britanice, persoanele care au comis infractiuni la viata sexuala trebuie sa aduca la cunostinta autoritatilor orice calatorie efectuata in afara granitelor intr-un rastimp mai mare de trei zile.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.