Cineastul Florin Piersic jr lanseaza o invitatie oricui vrea sa faca filme cu el. Adica, alaturi de el... Sau, mai corect spus, sa accepte sa fie co-realizator pentru o noua productie independenta care se va numi sugestiv si ofertant... „Bani“.

Realizatorul filmelor "Eminescu vs Eminem" si "Fix Alert", Florin Piersic jr, isi imparte putinul timp liber pentru familie - Sonia, fetita lui care are deja sase luni, si Dorina Chiriac -, cu filmarile de la serialul "La urgenta", spectacolele si proiecte proprii legate de viitoarele filme. Acum este intr-o scurta vacanta, de numai o saptamana, oferita de realizatorii serialului de la TVR 1, pe care si-a rezervat-o celor dragi.

Insa surpriza totala este rezervata celui mai recent proiect de film al lui Florin, care presupune un lungmetraj alcatuit din 14 scurtmetraje. Si doar unul dintre cele 14 este realizat de Florin. Pentru restul, invita alti 13 realizatori, profesionisti sau amatori.

Variatiuni pe aceeasi tema

Dupa "Eminescu versus Eminem", film incheiat anul trecut si care pe 19 octombrie va fi difuzat de HBO, si "Fix Alert", ambele productii independente, realizate de Florin Piersic jr, urmeaza ca o cale fireasca urmatorul produs. "Am scris o serie de scurtmetraje care vor alcatui un lungmetraj. Am filmat si montat doar unul dintre cele 14 scrise pe hartie. Acum las deoparte proiectul meu personal si il transform intr-unul public", ne-a marturisit regizorul. "Astept!", spune Florin, adica asteapta propuneri, filme de 7-10 minute, "realizate cu buget minimalist si filmate in digital, de la regizori tineri, unii poate chiar anonimi". Ideea e simpla: doua personaje intr-un interior, care la un moment dat vor aduce in discutie subiectul bani. "Bani" va fi si titlul filmului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.