Restrictiile de trafic in Bucuresti, impuse cu ocazia Sommet-ului Francofoniei, desfasurat in ultimele doua zile in Capitala, au fost ridicate ieri seara, incepand cu ora 21.00.
Astfel, culoarul unic - amenajat pe traseul Aeroportul International "Henry Coanda", Pasarela Otopeni, Aeroportul Baneasa, soseaua Bucuresti-Ploiesti, Petrom Baneasa, soseaua Kiseleff, Calea Victoriei, Bulevardul Natiunilor Unite, zona Palatului Parlamentului - pe care s-au deplasat masinile delegatiilor oficiale a fost ridicat. Ca urmare a ridicarii restrictiilor rutiere, se spera ca vor disparea aglomerarile create pe mai multe artere din Capitala si pe soseaua Bucuresti-Ploiesti.

Totodata, bucurestenii isi vor putea parca autoturismele in zona in care a fost organizat culoarul unic, fara a se mai teme ca acestea vor fi ridicate. Politistii spun ca restrictiile au avut un efect benefic, anume scaderea traficului rutier pe anumite trasee. De subliniat ca incepand de luni isi vor relua activitatea atat persoanele din sectorul public neimplicat in organizarea Summit-ului Francofoniei, cat si elevii si copiii de la gradinitele din Bucuresti, care au beneficiat de zile libere in intervalul 27-29 septembrie 2006.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.