Sute de studenti au luat, ieri, cu asalt caminele Politehnicii din Timisoara, cu gandul ca se vor instala repede in camere, insa acestea nu era inca amenajate, desi fusesera chemati pentru repartitie, transmite corespondentul Mediafax

Tinerii spun ca au fost chemati de dimineata la repartitie, cu biletele de ordine, insa dupa ore de asteptare li s-a spus sa revina azi, pentru ca noile locuinte nu sunt pregatite sa-i intampine - paturile nu aveau asternuturi, in unele locuri nici mobila nu era adusa, iar la cateva camere usile de intrare nu erau montate.

"Nu ma pot caza, pentru ca nu sunt facute paturile. Nu sunt aranjate, nu e mobila, nu e nimic in camera", a spus una dintre studente. "Nu sunt usi, nu au paturi, nu au nimic", a completat un parinte care-si insotea copilul la cazare.

Repartitia in caminele Politehnicii s-a amanat pentru azi, cand in Complexul Studentesc din Timisoara sunt asteptati si studentii de la Universitatea de Vest, chemati de administratori cu o zi mai tarziu, pentru ca la caminele acesteia inca se lucreaza.

In schimb, peste 100 de tineri de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara vor locui, din acest an, contra a 150 de lei pe luna, intr-un camin ce aduce cu un hotel de trei stele. Cladirea iese in evidenta in Complexul Studentesc, prin ziduri moderne si geamuri termopan. Are lift pentru cele cinci etaje, gresie pe coridoare si mobilier nou in camere, alaturi de rafturi pentru carti, birou, baie si chiar o bucatarie dotata.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.