INDICATII. Cand toamna isi pune amprenta nu doar asupra naturii, ci si asupra organismului nostru, cel mai de temut dusman al racelilor de sezon este socul si fructele sale.

Specialistii in medicina naturista numesc fructele de soc cel mai puternic concurent al medicamentelor antivirale de ultima generatie. Efectele socului asupra organismului nu se limiteaza doar la vindecarea racelilor, parfumata planta prelungeste tineretea biologica, tonifica si vitaminizeaza. Nu e doar un eficient antigripal, socul ajuta si la mentinerea siluetei. Poate una dintre cele mai apreciate actiuni ale fructelor de soc este combaterea obezitatii.

Cura cu tinctura de soc garanteaza pierderea greutatii in exces. Ea este o alternativa sanatoasa la curele de slabit prin infometare sau la medicamentele care promit o silueta de invidiat intr-un timp ireal de scurt. Trei lingurite de tinctura de soc, administrate zilnic, vreme de trei luni, produc o scadere in greutate fara efort. Sanatos, dietetic si estetic, socul ajuta si la vindecarea herpesului. Atunci cand apar primele simptome ale unei eruptii herpetice (usoara febra, nervozitate, usturime sau mancarimi) se ia cate o lingura de tinctura de soc, diluata in jumatate de pahar de apa, din ora in ora.

Se mentine tratamentul vreme de o saptamana. Pentru alergii sau eruptii localizate la nivelul pielii, cura cu suc sau tinctura de fructe de soc este cat se poate de binevenita. Administrate zilnic, doua lingurite de suc de fructe de soc grabesc vindecarea bolilor de piele rezistente la tratamentele clasice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.