Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a inceput ieri consultarea publica pentru un proiect de decizie prin care viitoarele modificari de tarife pentru servicii cu amanuntul operate de RomTelecom vor fi legate de rata inflatiei, informeaza NewsIn. in plus, operatorul de telefonie fixa va trebuie sa solicite acordul institutiei pentru toate schimbarile de tarife pe pietele unde compania are o putere semnificativa, nu doar lista existenta de servicii pentru care ANRC trebuie sa-si dea acordul, precizeaza un comunicat al institutiei.

Impreuna cu noua formula de control al tarifelor, care ia in consideratie rata inflatiei si productivitatea angajatilor companiei, ANRC a stabilit si un set de limitari privind cresterea tarifelor pentru serviciile ale caror preturi sunt in prezent mai mari decat costurile, precum sprivind reducerea tarifelor pentru serviciile ale caror preturi sunt in prezent sub costuri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.