Londra se pregateste de premiera celui mai recent film al lui Alfonso Cuaron ("Marile Sperante", "Si mama ta la fel!"), o pelicula SF inspirata de nuvela omonima a lui P.D. James, "Children Of Men". Din distributia prestigioasa a filmului - Clive Owen, Michael Caine, Julianne Moore - face parte, dupa cum v-am mai anuntat, si Oana Pellea. In Romania, premiera este programata in 17 noiembrie.

Oana Pellea a povestit revistei Tabu ca s-a simtit tratata ca o actrita, nu ca pe cineva venit din Europa de Est: "Daca tu demonstrezi ca esti cea mai buna pentru ce te-au ales, totul este absolut ok. Daca nu faci fata, nu faci fata pur si simplu. Dar nu este pentru ca esti din Romania sau din alta parte. Nu se uita nimeni la tine ca esti roman, se uita la ce stii sa faci in clipa de fata. Dar e adevarat ca daca faci bine, te rasplatesc de la mic la mare".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.