O treime din firmele din Romania cheltuie intre 150 si 200 de euro anual pentru dezvoltarea fiecarui angajat, in timp ce numai 12 la suta dintre directorii de resurse umane sunt persoanele care iau decizii strategice in companie, conform studiului Romanian HR Profile 2006.

Studiul a fost realizat de catre Business-Edu in parteneriat cu Corporate Dynamics in peste 340 de firme in luna august, iar prezentarea rezultatelor a avut loc la Business-Edu � Conferinta si Expozitia de Training, desfasurata in perioada 19-21 septembrie la Bucuresti.

Romanian HR Profile 2006 prezinta principalele aspecte legate de piata de profil din Romania, de la rolul si implicarea managerilor de resurselor umane din Romania pana la bugetele de training si dezvoltare sau modalitatile si sursele de recrutare ale firmelor.

Corporate Dynamics este o firma specializata in training si consultanta organizationala. Printre ariile sale de expertiza se numara dezvoltarea organizationala, masurarea comportamentelor manageriale, training-urile de management si cele de dezvoltare personala.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.