Bulgarian Land Development (BLD), un fond de investitii imobiliare, inregistrat la bursa britanica AIM in luna martie, va construi o noua statiune turistica pe litoralul bulgar al Marii Negre, proiectul fiind in valoare de 100 milioane euro (126,8 milioane dolari), informeaza Rompres.

BLD a cumparat un teren langa orasul Kavarna cu 3,3 milioane euro, iar constructia noii statiuni de lux urmeaza a se incheia in anul 2009.

"Pretul final de piata al complexului de vacanta este estimat a se ridica la 100 milioane euro", a informat compania intr-un comunicat.

BLD va plati terenul din fondurile proprii, iar finantarea constructiei, care va fi de 40 milioane euro, va fi facuta cu imprumuturi de la banci, a informat BLD, fara a da detalii in acest sens.

Piata imobiliara din Bulgaria a cunoscut o perioada de dezvoltare accelerata in ultimii doi ani, constructiile si turismul locale fiind principalele sectoare care au sustinut aceasta crestere.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.