SIBIU DANS 2007 este un proiect cultural ce va fi realizat de Fundatia Proiect DCM pentru programul "Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007". Festivalul isi propune sa ofere publicului o intalnire cu dansul contemporan european si romanesc, intr-un program divers ce va include spectacole in diferite locatii neconventionale, un cinema in aer liber, ateliere de dans deschise publicului larg, instalatii multimedia si un seminar international.

SIBIU DANS 2007 va fi realizat cu sprijinul financiar al Ministerului Culturii si Cultelor, in cadrul programului "Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007" si al sponsorului unic S.C. Petrom SA - membru OMV Grup. "Danse.Entre.Deux" este o colaborare artistica intre doi coregrafi - Cosmin Manolescu si Bernard Baumgarten - fiind initiata in contextul desemnarii oraselor Luxemburg si Sibiu, Capitale Culturale Europene 2007.

In cadrul acestui proiect vor fi realizate doua piese coregrafice interpretate de dansatori romani si luxemburghezi, ce vor avea premiera in Luxemburg, in data de 23 iunie 2007, in deschiderea festivalului "Danz Festival Ltzebuerg"si la Sibiu, in data de 31 august 2007, in inchiderea festivalui SIBIU DANS 2007. Proiectul "Danse. Entre.Deux" este realizat cu sprijinul financiar si logistic al Centrului National al Dansului Bucuresti.