Familiile cu venituri reduse pot petrece o vacanta de sase zile la munte cu preturi cuprinse intre 135 si 145 RON de persoana, tarife diferentiate in functie de clasificarea pensiunilor, respectiv 2 pana la 4 margarete, potrivit Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC).
Oferta este valabila pana pe 1 noiembrie 2006, prin programul "Vacanta la tara". Marilena Stoian, reprezentant ANTREC, ne-a declarat ca zonele preferate de turisti sunt Neamt, Bucovina, Maramures, Sibiu, Bran-Moeciu. Exista insa si oferte "piperate", cu un public tinta bine stabilit, care nu intra in acest program. La Predeal sau in Poiana Brasov, de exemplu, cazarea pe noapte la un hotel de 3 sau 4 stele este cuprinsa intre 25 si 50 euro, cu mic dejun inclus. Asa se face ca o vacanta de cateva zile, in acest caz, ajunge sa coste mai mult de 1.000 RON de persoana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.