Acestia sunt ochii unei fetite care sufera de SIDA. Nu este vina ei, dupa cum nu este vina nici altor copii, peste zece mii, care sufera de aceasta maladie. Ei nu pot fi vindecati si, inevitabil, vor muri la o varsta frageda.

Nu putem sa-i vindecam, e drept, dar putem sa le facem scurta viata mai usoara.

Joi, 14 septembrie, la Sala Polivalenta va avea loc un concert caritabil, Love Runs Free. Vor participa peste 20 dintre cei mai importanti artisti romani ai momentului, dar si artisti din strainatate.

Pretul unui bilet este de 30 RON. Nu e mult pentru ca acesti ochi sa nu mai lacrimeze ci sa zambeasca la vederea unei jucarii. Fondurile stranse vor fi gestionate cu girul UNICEF si USAID. Daca vreti mai multe detalii, intrati pe www.loverunsfree.ro

Biletele se gasesc in reteaua Diverta, pe bilete.ro si la casieria Salii Polivalente.

Daca nu vreti, nu puteti, nu va intereseaza soarta acestor copii nu va poate condamna nimeni, insa puteti trimite acest mesaj mai departe. Ne vedem la concert.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.