OPORTUNITATI. Toamna se numara locurile de munca vacante. Cautatorii de joburi, salariatii care doresc un post mai bine platit, toti trebuie sa profite de recolta de joburi destul de bogata ce se anunta pentru aceasta toamna.

In goana dupa jobul ideal, tinerii scapa din vedere aspectele legate de cat de legale, sigure si autorizate sunt posturile pentru care aplica. Multi dintre angajatori prefera forta de munca tanara, mai ieftina si mai putin pretentioasa. Folosind drept momeala salarii astronomice, angajatorii reusesc sa pacaleasca legislatia muncii si sistemul fiscal, incheind contracte pentru sume mai mici decat cele stabilite cu angajatul.

Desi gradul de utilizare a internetului ca instrument de recrutare a crescut, este indicat sa incercati si alte variante la fel de eficiente. Pentru a avea cat mai multe sanse de a gasi un loc de munca si pentru evitarea eventualelor capcane intinse de angajatori, va sugeram o serie de ponturi.

- Consultati listele cu locuri de munca vacante afisate saptamanal de catre Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, respectiv Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca
Bucuresti;

- Inscrieti-va in baza de date a ANOFM ca persoana in cautarea unui loc de munca;

- Participati la Bursele locurilor de munca organizate de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca;

- Inscrieti-va in bazele de date ale agentiilor (autorizate) private de recrutare si plasare a fortei de munca;

- Accesati www.semm.ro (site-ul Serviciului Electronic de Mediere a Muncii)

- Consultati ofertele de locuri de munca din ziare. De asemenea, lansati un anunt la rubrica de ziar, cereri munca;

- Afisati anunturi (fluturasi) cu oferta dvs. de munca;
- Candidatura spontana.

Bursa Locurilor de Munca

TARG. Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza vineri, 22 septembrie, o noua editie a " Bursei Locurilor de Munca" pentru absolventi. Actiunea va avea loc in incinta Salii de Sport a Colegiului Tehnic din Bd. Timisoara nr.6, sector 6. Pana in acest moment si-au anuntat participarea 124 de agenti economici cu o oferta de 2.818 de locuri de munca. Absolventii in cautarea unui loc de munca nu platesc taxa de intrare, singura conditie este sa aiba la indemana un CV sau o scrisoare de aplicatie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.