Autoritatea Nationala pentru Turism si Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural ofera posibilitatea efectuarii unei vacante la tara, pe o perioada de cinci zile, cu doar 135 lei (RON) de persoana. Noua oferta este realizata prin programul social "Vacanta la tara", destinat celor care vor sa petreaca o vacanta in satele romanesti.

Programul social este valabil in perioada 10 septembrie - 1 noiembrie 2006, oferindu-se o vacanta la tara, cu cazare pentru cinci nopti, de duminica pana vineri, in pensiuni de doua, trei si patru margarete. Pentru a-si petrece vacanta la pensiuni de doua margarete, fiecare persoana trebuie sa plateasca 135 lei pentru cinci nopti de cazare. De asemenea, se poate face o vacanta la tara, la pretul de 145 lei de persoana, la pensiuni de trei si patru margarete. Rezervarile se fac prin filialele ANTREC din judetele: Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Ilfov, Harghita, Neamt si Prahova.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.