De data aceasta, autorul accidentului a platit cu viata imprudenta sa

In timp ce romanii il asteapta, inca, in tara, pe puscasul marin care l-a ucis, in urma cu circa doua luni, pe muzicianul Teo Peter, pentru a fi judecat potrivit legilor din Romania, un alt functionar al Ambasadei SUA la Bucuresti a provocat un accident grav de circulatie. De aceasta data, imunitatea diplomatica de care s-a facut uz la scoaterea din tara a lui Robert Christopher nu l-a mai ajutat pe americanul care gonea nebuneste, la volanul unei masini de teren Toyota Land Cruiser, pe DN1. Diplomatul a murit pe loc, dupa ce a ranit doua persoane si a avariat patru autoturisme. Surse din politie ne-au precizat ca accidentul a avut loc vineri seara, la ora 22,00, in apropierea sediului Administratiei Nationale de Meteorologie.

Gessner Gregory Wendell, 54 ani, din Texas, functionar in cadrul aparatului tehnic al misiunii diplomatice americane la Bucuresti, circula dinspre Aeroportul Otopeni spre cartierul Baneasa, unde isi avea domiciliul. El a efectuat o depasire imprudenta, intrand in coliziune cu un Audi condus regulamentar, pe banda a doua, de un tanar de 26 ani, S. Gabriel. In urma impactului, masina americanului a fost proiectata pe sensul opus, lovind in plin alte doua masini - un Nissan Almera, condus de D. Doina, 41 ani, si un Hyundai, condus de B. Nicolae, 38 ani. Gessner se afla singur in masina. El nu purta centura de siguranta si a fost aruncat de pe scaun prin luneta masinii. Ancheta abia a demarat, iar politistii bucuresteni apreciaza ca va fi lunga si anevoioasa. O concluzie preliminara va fi pronuntata de specialisti ai INML "Mina Minovici". Urmeaza o expertizare tehnica a masinii Toyota.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.