O petrecere privata pentru copii si prietenii lor poate ajunge pina la 700 de milioane de lei vechi.

Una dintre principalele griji ale parintilor este legata de siguranta copiilor lor. Siguranta acasa, la scoala, la joaca. Cum siguranta costa, a ajuns sa coste si joaca in parc. Parintii prefera sa scoata bani din buzunar si sa-si vada micutii acasa fara vinatai decit sa-i lase sa se zbenguiasca in locurile amenajate printre blocuri, multe dintre ele adevarate capcane.

Locurile de joaca particulare, special amenajate pentru copii, se intrec in oferte pentru micuti. Serviciile oferite sint atit pentru prichindei, cit si pentru parinti. Insula Copiilor, din parcul Herastrau, este un loc de joaca in aer liber pentru copiii cu virste de pina la 10 ani. Pretul intrarii este de 150.000 de lei vechi in timpul saptaminii si 200.000 de lei simbata si duminica. "Un bilet este valabil o zi intreaga, chiar daca parintii pleaca impreuna cu copiii si se intorc peste citeva ore", declara Laurentiu Burlanescu, responsabil de locul de joaca Insula Copiilor.

Distractii pentru parinti

Pe Insula Copiilor sint dispuse jocuri gonflabile, pentru toate gusturile si virstele: un tobogan urias, de 10 metri inaltime, piscina cu bile, leagane, balansoare, un mini-oras cu castel, casute si palmieri, saltele in forma de dinozaur, labirint. Locul de joaca este autorizat si prezinta siguranta deplina pentru cei mici. Copiii au acces pe Insula in fiecare zi, intre orele 9.00 si 22.00. In weekend are loc, de la 12.00 la 16.00, un program de divertisment cu animatori si clovni. Pe linga joaca, micutii au la dispozitie un minirestaurant, unde pot servi prajituri si sucuri sau chiar prinzul. Nici parintii si nici bunicii nu sint lasati deoparte pe Insula Copiilor. Organizatorii au pregatite pentru ei jocuri de sah, table, rummy sau carti de joc, mese de tenis si biliard.

"Parintii se pot relaxa, deoarece avem supraveghetori la fiecare joc pentru copii. Unii dintre supraveghetori chiar se dau cu copiii pe tobogan, daca acestora le este frica", adauga Laurentiu Burlanescu.

Daca micutii scapa putin de sub atentia parintilor, nu pot parasi locul de joaca, deoarece la iesire este un paznic, care nu lasa nici un copil sa plece neinsotit. In schimb, parintii nu-si pot lasa odraslele pe Insula Copiilor si sa ii recupereze mai tirziu, organizatorii neasumindu-si aceasta responsabilitate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.