In intervalul 1 octombrie-1 decembrie, persoanele care vor sa urmeze un tratament medical intr-o statiune balneara vor beneficia de o oferta speciala, in cadrul careia un sejur de o saptamana costa intre 185 de lei si 300 de lei, in functie de clasificarea hotelului. Pachetul de servicii cuprinde sase nopti de cazare cu mic dejun si doua proceduri pe zi, in baza unei recomandari medicale, se arata intr-un comunicat al Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania.

Biletele pot fi cumparate atat de la agentiile de turism, cat si direct de la statiunile balneare inscrise in program. Pretul unui sejur intr-un hotel de o stea este de 185 de lei, la doua stele, de 250 de lei, iar intr-un hotel de trei stele este de 300 de lei. Oferta este valabila si pentru cetatenii din Republica Moldova. Programul "O saptamana de refacere" este organizat de Autoritatea Nationala pentru Turism si OPTBR, in colaborare cu Patronatul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.