In aceasta seara, de la ora 19.00, Julien Collieux isi va prezenta proiectul "Internationale" in subsolul Librariei Carturesti (Verona). Performance-ul lui este inclus in proiectul "Fluidic", ce propune o serie de expozitii la Bucuresti si Berlin, ce au o anumita atitudine conceptuala comuna: jocul, exersat ca metoda analitica, ca practica deconstructiva a unor formule stereotipe de gandire sau perceptie.

Cele doua serii de expozitii in dialog elimina reprezentativitatea geografica-culturala, analizand impreuna jocul. Pentru acest proiect participa artisti precum Collieux, Bankleer, Jasmina Llobet, Luis Fernandez Pons, Patrick Jambon, BBB Johannes Deimling si Sachs und Hoefner. La Bucuresti, manifestarile se vor desfasura pana pe 13 septembrie la Carturesti, Galeria NIT, Galeria Noua si Green Hours, urmand ca in perioada 25 septembrie-4 octombrie sa se mute la Berlin cu artistii Anca Benera, Daniel Gontz, Ciprian Muresan, Dumitru Gorzo si Dan Ionut Popescu. La Berlin, artistii romani isi vor prezenta lucrarile la Play Gallery, NewYorkRioTokyo si Lichtschliff.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.