O anexa a schitului Calugareni, judetul Suceava (n.r. - cunoscut dupa vestitele exorcizari realizate in interiorul sau - foto), a ars complet dupa ce, ieri dupa-amiaza, a fost cuprinsa de un incendiu devastator, ale carui cauze sunt inca necunoscute. Anexa care a luat foc se afla la numai cativa metri de biserica, unde tocmai avea loc slujba de duminica.

Zecile de enoriasi care se aflau in lacasul de cult au declarat ca flacarile ar fi fost observate de un ingrijitor care a alertat preotul, iar acesta a contactat pompierii. Sositi la fata locului, zeci de pompieri s-au luptat cu flacarile pret de cateva ore insa anexa nu a mai putut fi salvata, anexa in care, conform crediciosilor, locuiau 12 persoane. Din fericire, in momentul izbucnirii incendiului in anexa se afla doar un adolescent de 14 ani, care a fost salvat la timp. Schitul de la Calugareni, care cuprinde o biserica, chilii si anexe, nu are autorizatie de functionare emisa de catre Directia de Cultura si Culte Suceava.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.