Gala Tanarului Actor HOP! isi deschide astazi portile la Mangalia. Manifestarea organizata de UNITER si Ministerul Culturii si Cultelor se va desfasura la Centrul Cultural din municipiu, in perioada 1-4 septembrie. In competitie vor intra 40 de tineri artisti care vor evolua la sectiunile Individual si Grup/ Spectacol, cu recitaluri din piese scurte de teatru ale unor scriitori romani sau straini. Concurentii au fost admisi la gala in urma unei preselectii organizate in luna iulie. Atunci, din juriu au facut parte Mihai Dinvale, Victor Scoradet, Cornel Todea (la sectiunea Individual) si Mircea Cornisteanu, George Ivascu, George Mihaita (la sectiunea Grup/Spectacol).

In ultima seara, spectatorii vor fi invitati la un recital de exceptie. Vor incalzi atmosfera actorul Ion Caramitru si muzicianul Johnny Raducanu. Spectacolul celor doi, "Dialoguri si fantezii in jazz", va preceda festivitatea de decernare a premiilor


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.