Candidatii de la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine vor afla daca au fost sau nu admisi prin 3G, SMS, e-mail sau chat.

Candidatii la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti sustin astazi examenul de admitere. Incepind cu acest an se va organiza o singura proba scrisa, care va contine subiecte din cele doua discipline alese la inscriere. Desi aceasta masura simplifica si scurteaza procesul de admitere, candidatii mai au totusi de asteptat inca o saptamina pentru a afla rezultatele, apoi inca una pentru a-si depune diploma de Bac. Cei din provincie sint nevoiti sa ramina in Capitala aproape trei saptamini sau sa faca mai multe drumuri.

Din aceasta cauza, Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (ASLS) de la Universitatea din Bucuresti vine in ajutorul candidatilor si parintilor prin centrul de asistenta Admiterea Online. "Pentru al doilea an consecutiv, am incercat sa facilitam accesul la informatii despre admitere prin introducerea unui centru de asistenta virtuala si telefonica. Din peste 800 de candidati, 700 au optat pentru aceste servicii", spune Mihai Manole, coordonatorul proiectului. Centrul de asistenta pentru admitere va functiona 24 de ore din 24 pina la inceperea anului universitar, la 1 octombrie.

100.000 de lei pentru consultanta

Dupa depunerea dosarului si platirea taxei de examen, candidatul trebuie sa se prezinte la sediul ASLS din strada Pitar Mos ca sa primeasca o parola, cu ajutorul careia poate afla gratuit rezultatele examenului, stiri si situatii zilnice legate de admitere, pe pagina de Internet a facultatii, www.asls.ro. Cei care sint dispusi sa plateasca 50.000 de lei vechi au acces la Call Center si pot primi prin SMS rezultatul de la examen. Pentru 100.000 de lei, candidatul beneficiaza de asistenta specializata 24 de ore din 24, acces la forum si la chat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.