Site-urile de Internet ofera informatii si date de contact ale prostituatelor, dar si comentariile clientilor fideli.

Ca intr-un supermarket al desfatarilor trupesti. Asa intri pe site-urile unde domnisoare cu aspect comercial isi fac reclama trupului lor. Dupa ce esti mai intii avertizat ca te afli pe teritoriul celor care au trecut de borna celor 18 ani, patrunzi incet, incet intr-un bordel virtual. Zeci de profesioniste te imbie pe www.fetite.net cu poze care mai de care mai incitante si iti arata pretul pentru o ora de placeri sexuale.

Marketing erotic

Regula e simpla. Anunturile care insotesc fotografiile lascive trebuie sa contina un element care sa garanteze calitatea marfii. De obicei, sintagma "fotografii autentice 100%" joaca acest rol. Nici o scurta detaliere a serviciilor oferite nu strica, asa ca fetele si-au introdus in strategia lor de marketing pe Internet un scurt cuprins al giumbuslucurilor sexuale pe care le vor efectua in schimbul unei sume ce se invirte in jurul unui milion si jumatate de lei vechi pentru o ora.

Parerea cunoscatorilor

Poate cea mai amuzanta parte a acestor site-uri este faptul ca poti lua legatura online cu dama preferata sau sa ceri pareri unor clienti mai vechi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.