OFERTA. Cei care vor sa plece la mare pot profita de ofertele speciale din extrasezon. Agentiile de turism au inceput sa vanda bilete prin programul special "O saptamana la mare", prin care se ofera cazare in aproape toate statiunile de pe Litoral in perioada 1-15 septembrie.
Romanii au luat deja cu asalt agentiile de turism pentru a-si procura bilete reduse. "Biletele sunt deja puse in vanzare si cea mai mare cerere este pentru prima saptamana din luna septembrie", anunta Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.

Hotelierii au anuntat ca de la 1 septembrie tarifele la cazare vor scadea cu pana la 50% pentru a atrage cat mai multi clienti. "Sunt foarte multi turisti care vor sa vina la mare in septembrie si cred ca gradul de ocupare a hotelurilor va ajunge la 80%", ne-a declarat Andrei Trandafir, vicepresedintele Asociatiei Patronale a Hotelierilor din Mamaia. Pana acum, 15 hoteluri de pe Litoral au anuntat ca vor oferi 2.700 de locuri de cazare pentru fiecare serie. Prin programul lansat de agentii, un sejur de sase zile la mare, fara servicii de masa, costa 99 lei noi/ persoana la hoteluri de o stea, 119 lei noi/persoana la doua stele si 149 lei noi/persoana la trei stele.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.