INVESTITIE. Cea mai mare groapa de gunoi a Bucurestilor se va construi la nici un kilometru de cartierul rezidential de la Corbeanca, faimosul "Paradis Verde", in umbra caruia se afla multimiliardarul Cristian Tantareanu. Reporterii "Averea" au aflat culisele unei investitii uriase!

Un om de afaceri a cumparat langa padurea de la Corbeanca 80 de hectare de teren arabil, a carui destinatie va fi o groapa de gunoi.

"Din punctul nostru de vedere, nu e nicio problema! Groapa de gunoi va fi una ecologica, care va respecta toate normele de mediu. In plus, intentionam sa mai cumparam teren in zona, pentru a putea mari suprafata groapei la 120-130 de hectare", ne-a marturisit unul dintre apropiatii investitorului de la Corbeanca.

Terenul pe care se va ridica curand o rampa ultramoderna pentru masinile de gunoi si o statie de epurare este localizat intre zona Buftea-Crevedia, in apropierea liniei de tren, si "Paradisul Verde".

Negocierile pentru achizitionarea terenului pe care se va construi groapa de gunoi au fost cumplite. Proprietarii pamantului pe care azi se cultiva inca porumb si grau au cerut, initial, sume exorbitante pentru un metru patrat. "Aici, taranii au solicitat si 30 de euro/m.p. crezand ca omul de afaceri care le-a

Cunoscutul parc rezidential "Paradisul Verde", unde s-au construit vile de lux , se va invecina cu munti de gunoaie
facut oferte va ridica un cartier de vile de lux!", ne-a dezvaluit un agent imobiliar.

"Masinile de gunoi vor intra pe la Buftea, pe langa calea ferata. Vom face un drum de piatra, pentru ca acum este doar o cale de acces impracticabila pe o vreme defavorabila! Daca ploua acum, aici nu mai patrunde nicio masina!", a adaugat apropiatul investitorului de la groapa de gunoi.

Zona VIP

"Paradisul Verde" este actualmente una dintre zonele cu cea mai mare densitate de VIP-uri pe metru patrat. In cartierul rezidential al lui Cristian Tantareanu isi au casele personalitati politice, sportive sau din lumea muzicii. Campioana Gabriela Szabo, cantareata Anca Turcasiu sau fosta glorie a handbalului romanesc Cristian Gatu sunt doar cateva dintre VIP-urile care locuiesc in "Paradisul Verde".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.