In asteptarea verdictului de asta-seara, publicul si invitatii de la „Anonimul” profita de fiecare moment pentru vizionari. Sau pentru plaja

Asta-seara, la ora 22.00, va avea loc ceremonia de premiere care va incheia editia de anul acesta a Festivalului de Film Independent "Anonimul". Pina astazi, au fost vizionate sase dintre cele sapte pelicule selectate de Alex. Leo Serban pentru competitia de lungmetraj de fictiune, iar in aceasta dimineata urmeaza sa fie proiectat si ultimul film, "Legaturi bolnavicioase", de Tudor Giurgiu.

Ingerul animat de la Berlin

La sectiunea de scurtmetraj de animatie, un film extrem de simpatic a atras comentarii laudative din partea lui Alex. Leo Serban: "Daca ai nevoie de mine", in regia tinarului bosniac Mladen Djukic, o poveste pe jumatate animata, pe jumatate filmata, in care un britanic ramine cu masina in pana linga una dintre statuile celebre de la Berlin, ceea ce prilejuieste o intilnire cu ingerul pe care monumentul il reprezinta. "Generatia asteptata" a continuat ieri-seara in amfiteatrul din camping. Scurtmetrajul "Marilena de la P7", de Cristian Nemescu, a avut mult succes la public, multi apreciind maniera in care fiecare cadru al peliculei este lucrat. A urmat, noaptea tirziu, "Fix alert", de Florin Piersic jr., cu Dorina Chiriac.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.