Telenovela, visul frumos in care foarte multi romani gasesc refugiu in incercarea lor de a uita de frustrari, isi pierde farmecul atunci cand oamenii sunt in concediu. Fetele frumoase, cuminti si sarace, cavalerii bogati care fac pasiuni nebune pentru ele, mafiotii si "scorpiile", care ii impiedica pe cei doi sa fie impreuna inainte de ultimul episod, toate personajele sunt uitate si locul lor este luat de soare si apa.

Cei mai fericiti sunt barbatii, bucurosi ca marea le alunga sotiilor lor dorinta de a urmari povestile siropoase. "Ce sa se mai uite si aici! Nu se uita destul acasa? in fiecare zi ma innebuneste cu atatea filme, nici la stiri nu pot sa ma uit cateodata", spune nervos un barbat. Televizoarele de la receptie nu mai sunt asa populate cum erau in anii de inceput ai telenovelelor. Dar nici in camera nu se mai sta pentru a urmari serialele.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.