Frigul, care a venit dimineata odata cu a doua jumatate a lunii august, nu reuseste sa tina turistii in camera, acestia continuand sa vina pe plaja pentru a vedea rasaritul. Fie ca sunt cupluri care vor sa petreaca un moment romantic, fie ca sunt parinti care se gandesc la sanatatea copiilor si ii aduc sa faca aerosol, fie ca sunt tineri care tocmai se intorc din locul unde s-au distrat toata noaptea, oamenii sunt atrasi de magia rasaritului.

Aerosolul este benefic, indiferent de varsta
"Eu am venit pentru fetita, sa faca aerosol, ne-a recomandat doctorul. Daca tot sunt obisnuita sa ma trezesc dimineata, am zis ca ar trebui sa venim pe plaja in fiecare zi si pana acum asa am facut. Mai greu a fost sa o trezesc pe asta mica, ea voia sa doarma, dar i-am spus ca o sa fie frumos, o sa facem poze si o sa-i placa. Dupa asta vom merge sa mancam si ne intoarcem la plaja ca sa gasim un loc bun unde sa stam", ne-a spus o mamica venita pe plaja cu fetita ei. Alti parinti cred ca "aerul de dimineata face bine chiar daca esti sanatos. Noi ii aducem pe copii in fiecare dimineata, n-am avut probleme cu ei pana acum, dar suntem siguri ca putin aerosol o sa ii ajute".

O clipa de liniste dupa distractia din discoteca
Majoritatea tinerilor pe care-i intalnesti pe plaja la rasarit vin aici sa-si revina putin, dupa ce s-au distrat in cluburi toata noaptea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.