Un Obelisc nou-nout, doua nopti de poveste, trei generatii de folkisti, nenumarate "efecte speciale" oferite de mama natura si de spectatori. Asa s-ar traduce bucuria reintalnirii cu muzica si poezia pe plaja din Costinesti. Opt ore de incantare pe langa alte 40 de platitudini la moda. Oare-i de-ajuns?

E de-ajuns o mana de prieteni in asfintit, vorba lu’ Olarasu. Senior. Pentru ca la Costinesti s-a lansat si juniorul Olarasu, Vladimir - pe numele sau de botez. Daca intr-o prima faza Vladi l-a acompaniat pe taica-sau, la piesa ale carei versuri le-am amintit mai sus, a venit apoi randul imnului "Folk you!" sa fie cantat la doua instrumente: chitara si muzicuta. "Nu-i nevoie de foarte multe ca sa fii fericit…"

FOLK YOU TOO 2!

Revenirea lui Florian Pittis ca "maitre de c...r...monies" al festivalului "Folk you!" s-a simtit cu varf si-ndesat. Pe langa carisma si spiritul ludic nativ, dar cizelat in multi ani de actorie, Motu stie sa interactioneze natural si spontan cu artistii si cu publicul. La salutul cu iz de injuratura… tandra "Folk you!", publicul ii raspundea anul trecut cu "Folk you too!". Ei bine, de anul asta, raspunsul are la randu-i alt raspuns, ticluit de Motu: "Folk you too 2!". Deloc intamplator, "doiul" din coada face referire la al doilea an de folk la malul marii. Sau la o relatie de dragoste in care trebuie musai sa fie doi. Asa cum e ori de cate ori se-ntalneste artistul cu maria sa publicul…


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.