Controversata mostenire a Paulinei Bildirescu, revendicata de Ion Radu Fotino, ii poate aduce statului pierderi de peste un milliard de euro. In prima faza, Judecatoria Buftea a decis reluarea lucrarilor pe amplasamentul Cartierului Henri Coanda, dupa aproximativ un an. Daca se pierde procesul, fiecare cetatean al tarii trebuie sa contribuie cu 50 de euro la bugetul statului.

Judecatoria Buftea a decis reluarea lucrarilor pe amplasamentul Cartierului Henri Coanda, pe zona Voluntari. Lucrarile au fost sistate la cererea lui Ion Radu Fotino de catre Judecatoria Sectorului 1, in urma cu un an. Daca acum cateva saptamani, presedintele ANL declara ca nu are nimic de pierdut daca acest amplasament se face sau nu se face, acum este de alta parere. "Proiectul nu putea fi abandonat si acest lucru a fost lamurit. In cel mai scurt timp, ANL va relua lucrarile si pe aceasta zona si vom incerca sa recuperam timpul pierdut", a declarat Gheorghe Popescu, presedintele ANL.

"DUPA POSIBILITATI"

Jurnalul National a scris cu o saptamana in urma cum reprezentanta lui Ion Radu Fotino il acuza pe secretarul Primariei Voluntari, Marius Ghincea, ca ar fi introdus la dosar certificatul de legatar numarul 86, emis in septembrie 2000 de notarul Lucia Dumitrescu. Din acest certificat reiesea ca Fotino devine unic mostenitor si legatar universal de pe urma lui Lucian Bildirescu. Pe baza acestui certificat si in urma cererii formulate de Fotino la data de 29 octombrie 2001, Primaria Voluntari il inscrie pe acesta in anexa 38 sau anexa 39, cu 26,5 hectare "dupa posibilitati", scrie in propunerea primarului Voluntari catre Prefectura Judetului Ilfov.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.