AFRODIZIAC. Intr-o epoca in care alimentele sunt invadate de aditivi si E-uri, consumul de fructe a devenit sinonim cu sanatatea.

De aici sau de la tropice, fructele ne asigura necesarul zilnic de vitamine si energie. Fructul kiwi, originar din Asia, ajuta la intretinerea siluetei si la mentinerea unui organism sanatos. Mai mult chiar, datorita continutului bogat in potasiu, kiwi este si un eficient afrodiziac, fiind asociat cu fertilitatea. Un fruct de kiwi, 2-3 lingurite de zahar, o lingura de ceai de tei si 100 g de rom, toate amestecate, pot inlocui cu succes "pastilele albastre". Antioxidantii cum sunt vitamina C si E se gasesc din abundenta in fructul de kiwi si ajuta la prevenirea cancerului. Un fruct kiwi consumat zilnic intareste sistemul imunitar si scade riscul imbolnavirii de cancer. Nu doar pentru adulti, ci si pentru copii este recomandat fructul cu coaja pufoasa. Continutul bogat in cupru face fructul kiwi indicat in perioada cresterii, deoarece ajuta la intarirea oaselor. Utilizarile terapeutice ale fructului verzui nu se limiteaza aici. Specialistii in medicina naturista il recomanda in tratamentul bolilor de inima. Complementar cu o alimentatie saraca in grasimi, fructul kiwi tine in frau tensiunea arteriala a hipertensivilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.