OBSESII.Tot mai des gasim in ziare sau reviste articole care vorbesc despre problemele de alimentatie ale vedetelor, in special manechinele si actritele recunoscand ca sufera de anorexie.

Tradus, "anorexie" inseamna "pierderea totala sau partiala a poftei de mancare", o denumire destul de derutanta deoarece nu apetitul, ci comportamentul alimentar este dereglat. Anorexia, alaturi de bulimie, subtiaza inspaimantator de mult trupul femeilor.

Paradoxal, anorexicii se considera prea grasi. Medicina naturista dispune de leacuri si pentru aceasta afectiune. Ceaiul de coada soricelului, baut de trei ori pe zi, stimuleaza secretiile salivare si gastrice, crescand pofta de mancare. Infuzia de busuioc este indicata pentru copiii care sufera de lipsa poftei de mancare.
Anorexia poate fi considerata o dereglare a sistemului nervos.

Astfel, ceaiurile de romanita si de rozmarin, cu efecte relaxante asupra sistemului nervos, ajuta la depasirea unor stari de angoasa sau de panica, cauzatoare de lipsa poftei de mancare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.