Raliul "Red Bull Romaniacs 2006", care se va desfasura pe parcursul a sapte zile, debuteaza in capitala cu show electrizant duminica, 13 august, pe platoul de beton, destinat in perioada comunista constructiei unei opere uriase, cu o suprafata de 4 hectare de pe bulevardul Unirii.

De aceasta data, uriasa suprafata va fi destinata intrecerii gladiatorilor pe doua sau patru roti. Pentru cei care se simt mai siguri pe patru roti, a fost creata o sectiune speciala de ATV/Quad. Sub privirile publicului, motociclistii vor trebui sa parcurga de trei ori un traseu punctat de obstacole naturale si artificiale cu un grad inalt de dificultate, dar si de spectaculozitate. Dupa demonstratiile vedetelor competitiei, toti concurentii vor porni in convoi spre Ciolpani, pentru a lua startul in prima etapa propriu-zisa.

Cea de-a treia editie a Competitiei Red Bull Romaniacs reuneste piloti de top din intreaga lume, atrasi de duritatea extrema, dar si de frumusetea unui traseu de 1.300 de km.

Prima zi are ca destinatie Sinaia. In cea de-a doua zi riderii se vor indrepta spre Sibiu, pe ruta Bran, prin Muntii Fagaras, vor cobori apoi spre poalele muntelui.
In cea de-a treia zi este programata etapa Sibiu - Petrosani, cu urcari si coborari tehnice prin Muntii Cindrel si Muntii Fagaras via Muntii Sureanu si dupa o ultima urcare inspre Parang se ajunge la finish in Petrosani.
De acolo pilotii vor merge spre Baile Herculane, etapa decisiva pentru clasamentul concursului.

Finalul raliului este programat pe 19 august, cu o proba speciala si un spectacol desfasurat in cateva zone-cheie din Sibiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.