Cu toate acestea, numarul de calorii consumate difera de la persoana la persoana. Unii sustin ca poti arde cam 150% din caloriile continute de mar'', informeaza Interamerican Newsletter. In timpul digestiei, corpul produce enzime care separa caloriile din alimente.
In timpul consumului unui aliment care contine calorii negative, se produc mai multe enzime decat este necesar pentru a separa caloriile din acel aliment. Potrivit Interamerican Newsletter, pot fi consumate, fara grija ingrasarii, fructe si legume precum ananas, andiva, ardei iute, broccoli, capsuni, castravete, ceapa, cicoare, conopida, fasole verde, grapefruit, gulie, lamaie, mango, mar, morcovi, papadie, papaya, piersica, portocala, pepene verde, ridichi, sfecla, spanac, sparanghel, tei, telina, usturoi, varza verde si zmeura.
Despre autor:
Sursa: Curierul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 22-28 aprilie
Sursa: garbo.ro
-
Cine sunt câștigătorii premiilor RoFintech Awards 2024?
Sursa: futurebanking.ro
-
O companie importantă de logistică și transport achiziționează 100 camioane...
Sursa: wall-street.ro
-
10 Mesaje pe care ar trebui să le lipim prin toată casa ca să le vedem cât...
Sursa: kudika.ro