Cunoscut in Romania in urma prezentei sale la Gala Laureatilor Campionatului Mondial de Patinaj, unde a aparut pe gheata alaturi de campionul mondial Evgeni Plushenko, Edvin Marton este autorul unor momente de neuitat de muzica si patinaj de cea mai inalta clasa. Show-urile si compozitiile sale pe teme celebre (Carmina Burana, Simfonia a V-a) sunt asteptate in intreaga lume, fiind considerate cele mai senzationale concerte de vioara, dans si efecte de lumina.

Evenimentul se anunta extraordinar, poate cel mai spectaculos concert de vioara prezentat pana acum in Romania. Artistul isi va incanta asistenta cu o vioara Stradivarius veche de 300 de ani, care i-a fost pusa la dispozitie de Banca Elvetiei si a carei valoare este estimata de specialisti la 4 milioane de dolari.

Evenimentul este prezentat de Amphitrion si Alpha Bank Romania. Biletele au fost puse in vanzare la Sala Palatului, magazinele Diverta, Vic Music, precum si online la www.bilete.ro si au preturi cuprinse intre 50 RON si 150 RON.