In perioada 10-17 august, 15 artisti plastici vor realiza pe un perete picturi ce vor avea ca tema "Urban Feeling", pe terasa "La Motoare". Proiectul face parte din Puzzle Project, unul dintre cele optusprezece proiecte de arta publica si comunitara care sunt incluse in programul "I Love Bucharest". Expozitia este un eveniment conceput ca tabara de creatie, a declarat George Bodocan, initiatorul evenimentului.

Cei cincisprezece artisti plastici, zece din Romania si cinci din Europa, vor picta individual cate o piesa dintr-un puzzle ce se va construi si se va dezvolta treptat. Tema "Urban Feeling" a fost propusa urmarind o raportare a artistilor la oras. Puzzle Project are ca obiectiv realizarea unei picturi murale exterioare care sa ajute la reestetizarea unuia dintre cele mai frecventate locuri de catre tinerii din Bucuresti. Artistii vor lucra pe terasa in fiecare zi din perioada 11-16 august, urmand ca pe 17 august sa aiba loc vernisajul lucrarilor realizate.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.