Spectacolul Aerian International RoIAS 2006 de la Mihail Kogalniceanu a adunat, laolalta, peste 20.000 de spectatori, in conditiile in care organizatorii se asteptau la 100.000 de oameni
Daca pe cer spectacolul a fost unul de zile mari, pe pamint lumea s-a multumit cu o petrecere cimpeneasca tipic balcanica. Pentru a ajunge la spectacol, vizitatorii au trebuit sa se lupte mai intii cu aglomeratia de pe drumul care leaga Constanta de Mihail Kogalniceanu, pe care s-a circulat bara la bara, si sa-si lase masina pe cimp, unde a fost amenajata o parcare pe iarba proaspat cosita. In drum spre pista, amplasate strategic, mai multe gratare pe care sfiriiau mititeii. Preturile, de sarbatoare si ele. Un mic se vindea cu 15.000 de lei, o cola cu 30.000 de lei, iar un sandvis cu 50.000.

Dupa citeva ore de stat la soare, pasii se indreptau instinctiv catre gratare si catre barurile amplasate ad hoc. Cum numarul scaunelor era limitat, spectatorii s-au intins direct pe iarba si mai aruncau un ochi pe cer cind dadeau berea pe git. Alte sute de autoturisme au ramas parcate pe marginea drumului, in afara aeroportului. Spectatorii au privit direct de pe capota masinilor spectacolul aviatic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.